1. Vechters
  2. Henry Cejudo

Henry Cejudo's MMA record

Welkom op de recordpagina van Henry Cejudo. Hier vind je een overzicht van alle gevechten, overwinningen, en prestaties van deze getalenteerde vechter. Of je nu een trouwe fan bent of gewoon meer wilt weten, deze pagina biedt je alle informatie over de carrière en hoogtepunten van Henry Cejudo.

  • Volledige naam: Henry Cejudo
  • Bijnaam: Triple C
  • Land van herkomst: Verenigde Staten
  • Gewichtsklasse: Bantamweight
  • Record: 16-4-0

Wie is Henry Cejudo?

Henry Carlos Cejudo, een Amerikaanse mixed martial artist van Mexicaanse afkomst, veroverde op 4 augustus 2018 de UFC-wereldtitel in het vlieggewicht en voegde daar op 8 juni 2019 ook de wereldtitel in het bantamgewicht aan toe.

Het MMA record van Henry Cejudo

Het MMA record van Henry Cejudo is: 16-4-0

Waarom is het record belangrijk?

Het record is cruciaal voor het beoordelen van de vaardigheid en ervaring van een MMA-vechter. Promotors, trainers en fans gebruiken het record om de vooruitgang en het succes van de vechter te volgen. Een indrukwekkend record kan deuren openen naar grotere gevechten en titelkansen, terwijl een minder indrukwekkend record vaak betekent dat de vechter meer moet werken aan zijn of haar vaardigheden en strategieën.

Elementen van een record

  1. Overwinningen (wins): Het aantal gevechten dat de vechter heeft gewonnen. Dit kan verder worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals overwinningen door knock-out (KO), technische knock-out (TKO), submissie, of beslissing van de jury.

  2. Nederlagen (losses): Het aantal gevechten dat de vechter heeft verloren. Net als overwinningen kunnen deze worden onderverdeeld in nederlagen door KO, TKO, submissie, of jurybeslissing.

  3. Gelijkspelen (draws): Soms eindigen gevechten zonder winnaar, wat resulteert in een gelijkspel. Dit komt minder vaak voor, maar wordt toch geregistreerd in het record.

  4. No Contests (NC): Gevechten die om verschillende redenen ongeldig worden verklaard, bijvoorbeeld door onreglementair gedrag of externe factoren, worden als “No Contest” geregistreerd.

Picture of Luuk
Luuk

Schrijver voor MMA-Holland.nl

Hoi, ik ben Luuk, een enthousiaste bokser en amateur MMA-beoefenaar die zijn passie deelt op MMA-Holland.nl en Boksen-Nederland.nl. Mijn reis in de wereld van vechtsport begon met een liefde voor boksen, maar door de opwinding van de UFC ben ik ook in de MMA-wereld gedoken. Mijn focus ligt vooral op striking, en ik deel graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van deze disciplines. Of het nu gaat om bokstechnieken, MMA-strategieën of mijn persoonlijke reis als amateurvechter, mijn artikelen zijn doordrenkt met een gepassioneerde kijk op de vechtsportwereld.

Inhoudsopgave

Meer