Over ons

Welkom bij MMA-Holland.nl, het levendige middelpunt van de Mixed Martial Arts (MMA) gemeenschap in Nederland. Door meer informatie over deze sport beschikbaar te maken, hopen we meer personen over te halen om het ook eens een keer te proberen. Onze missie is om MMA toegankelijk te maken voor een breed publiek in Nederland, of je nu een beginner bent die net begint of een doorgewinterde vechtsporter die op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

Onze missie

Bij MMA-Holland.nl delen we een passie voor de diversiteit en technische diepgang van MMA. Ons doel is niet alleen om de sport te promoten, maar ook om de waarden van respect, discipline en toewijding te bevorderen die onlosmakelijk verbonden zijn aan het beoefenen van Mixed Martial Arts.

Wat kun je vinden op onze website?

Sportschool register

Ontdek de verscheidenheid aan MMA-scholen in Nederland via ons uitgebreide register. Het maakt daarbij niet veel uit welke technieken je het best beheerst, hier vind je een overzicht van gecertificeerde sportscholen in jouw regio.

Informatie over MMA

Ontdek de basisprincipes, technieken en geschiedenis van Mixed Martial Arts. Onze uitgebreide informatie is ontworpen voor zowel nieuwkomers als ervaren beoefenaars en biedt inzichten in de veelzijdigheid van deze boeiende sport.

Artikelen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten binnen de MMA-wereld. Onze blogs en nieuwssectie brengen boeiende verhalen, analyses en updates over MMA-evenementen, vechters profielen en trainingsadvies, allemaal gericht op het verdiepen van jouw MMA-beleving.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

MMA-Holland.nl is een onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform gericht op diverse vechtsporten. Door deel te nemen aan dit netwerk, streven we naar het bevorderen van begrip en respect tussen verschillende vechtsport disciplines. Ontdek de opwinding van Mixed Martial Arts, leer van ervaren instructeurs en draag bij aan de groei van de MMA-gemeenschap in Nederland.

Andere sites: