1. Rotterdam
 2. Stichting Ik Kan

Stichting Ik Kan

Laatst bijgewerkt: 26-01-2024

Stichting Ik Kan is een gym in Rotterdam waar je MMA kunt beoefenen. Op MMA-Nederland.nl proberen wij actuele informatie over Stichting Ik Kan te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles MMA in Rotterdam? Neem dan contact op met Stichting Ik Kan of bekijk andere sportscholen waar je MMA kunt beoefenen in Rotterdam.

Meer info over Stichting Ik Kan

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact met ons op!

  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Stichting Ik Kan in Rotterdam op de kaart:

  Schema

  Bekijk hieronder de Stichting Ik Kan trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Kosten

  De contributie voor een abonnement bij Stichting Ik Kan is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Andere sportscholen in Rotterdam