Alistair Overeem's MMA Record

Maak kennis met Alistair Overeem, een indrukwekkende vechter uit Nederland in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA). Hij staat bekend om zijn kracht en vastberadenheid. Alistair wordt vaak “The Reem” genoemd, en hij heeft in veel gevechten laten zien dat hij een echte krijger is. Sommigen zeggen zelfs dat hij voorop loopt in het zwaargewicht, wat betekent dat hij een van de besten is in de zware klasse van vechters. 

Het interessante is dat Alistair nog steeds actief vecht, wat betekent dat hij nog steeds indruk maakt in de MMA-wereld. Laten we eens kijken naar de geweldige dingen die Alistair Overeem heeft gedaan en waarom hij wordt beschouwd als een vechtlegende uit Nederland.

Overeem de kickbokser

Alistair Overeem staat bekend om zijn krachtige ‘striking’, wat betekent dat hij indrukwekkend is als het gaat om stoten en trappen. Met een achtergrond in kickboksen en een schat aan ervaring in zowel MMA als K-1-competities, brengt Overeem een unieke mix van techniek en brute kracht naar de ring. Zijn vermogen om zijn tegenstanders met zware stoten uit te schakelen, gecombineerd met zijn kennis van clinchen en grondgevechten, maakt hem tot een complete en gevreesde vechter.

Alistair Overeem MMA record

Het MMA record van Alistair Overeem is 47-19-1 (47 wedstrijden gewonnen, 19 verloren en 1 no-contest). Alistair heeft 25 wedstrijden gewonnen op knock-out en 17 op submission.

Alistair Overeem kickboxing record

Het kickboxing record van Alistair Overeem is 10-4-1 (10 wedstrijden gewonnen, 4 verloren en 1 no-contest).

Luuk
Luuk

Schrijver voor MMA-Holland.nl

Hoi, ik ben Luuk, een enthousiaste bokser en amateur MMA-beoefenaar die zijn passie deelt op MMA-Holland.nl en Boksen-Nederland.nl. Mijn reis in de wereld van vechtsport begon met een liefde voor boksen, maar door de opwinding van de UFC ben ik ook in de MMA-wereld gedoken. Mijn focus ligt vooral op striking, en ik deel graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van deze disciplines. Of het nu gaat om bokstechnieken, MMA-strategieën of mijn persoonlijke reis als amateurvechter, mijn artikelen zijn doordrenkt met een gepassioneerde kijk op de vechtsportwereld.

Inhoudsopgave

Nieuwe artikelen